Nieuwzzz: onlineshop met ecologisch beddengoed

Nieuwzzz: onlineshop met ecologisch beddengoed

Specialist allnatura ziet steeds meer interesse voor gezond slapen en natuurlijk wonen

Van metaalvrije lattenbodems over dekbedden van kamelenhaar tot kussens gevuld met spelt, gierst of hennep. De duurzame producten van de Duitse slaapexpert allnatura kennen steeds meer fans. Dankzij de shop www.allnatura.be zijn de ecologische meubels, het beddengoed en de woonaccessoires voortaan ook in ons land makkelijk verkrijgbaar. Het assortiment – streng getest op schadelijke stoffen – wordt op termijn nog uitgebreid met meubels voor de keuken, woonruimte en kinderkamer.

Al meer dan 35 jaar is het familiebedrijf allnatura thuis in de wereld van gezond slapen en natuurlijk wonen. Het merk was zelfs een van de allereerste om veganistisch beddengoed op de markt te brengen. Vandaag omvat het brede assortiment tal van milieuvriendelijke en duurzame producten die volgens de strengste normen getest zijn op schadelijke stoffen.

“Wij zijn overtuigd van de voordelen van natuurlijk leven en slapen. Dat is een van de redenen waarom wij zo hoge eisen stellen aan de kwaliteit van onze natuurproducten”, legt Felix Olle uit, zoon van de oprichters Reinhard en Alexandra Olle. “Dagelijks worden we blootgesteld aan ontelbare omgevingsprikkels. Op de meeste daarvan hebben we geen enkele invloed. Precies daarom proberen steeds meer mensen thuis een omgeving te creëren die zo min mogelijk schadelijke stoffen bevat. Met onze handgemaakte producten willen we een natuurlijk gevoel van welzijn in huis brengen.”

De slaapspecialist stelt dan ook hoge eisen aan de kwaliteit, herkomst en verwerking van haar ecologisch assortiment. De meeste allnatura-producten worden in Duitsland geproduceerd met hoofdzakelijk lokale grondstoffen. Producten of onderdelen die van elders komen, voldoen aan de strenge eisen van de World Fair Trade Organisation (WFTO). Verder worden ecologisch verantwoorde materialen gebruikt, zoals hout uit duurzame bosbouw, schapenwol uit de diervriendelijke veehouderij en hernieuwbare grondstoffen zoals natuurrubber of katoen uit gecontroleerde biologische teelt.

Op de site www.allnatura.be vind je naast het uitgebreide productassortiment ook gedetailleerde productvideo’s, reviews en slaaptips. Het hoofdkantoor van allnatura is gevestigd in Heubach, Duitsland. Meer dan zestig medewerkers werken er aan de missie van het bedrijf: met ecologisch beddengoed en expertise mensen een goede nachtrust en natuurlijke woonomgeving bieden.

 

Voor meer info

RCA I Kirsten Van de Werf I +32 492 12 77 54 I kirsten@rca.be I www.rcapress.be

 

Over AllNatura

AllNatura
Mögglinger Str. 71
73540 Heubach